AnnA iDr's

it's me..it's always about me!

Automatik aku menangis bila tengok moments ni… Ya Allah, tabahkanlah hati kami… Kak Lyeen, Kak Lyeen kena kuat tau…jgn nngis…org syg akk sangat²..org x g jauh..Shah Alam-Negeri Sembilan tak jauh pun kak..nanti org balik ye kak..org balik nnt org jumpe akk ea..org syg akk bejuta² lemon berbillion² lemon !! 😭😭😭😭😭

#KakLyeen,
#Aben
#Sayang
#KakLyeen

#Farewell
#SelamatSampaiShahAlam
#SelamatTinggal7Eleven
#HaiDHL

Sahabat² 7E…anda adalah ohsem..anda sahabat+keluarga saya.. SELAMANYA !!!

Try taknak nangis tadi lepas peluk ngan Kak Lyeen, tapi mase tulis amanat terakhir ni..


Allahu tak dapat tahan ayaq mata ni dari jatuh menyembah tudung hamba… It’s hard to say gudbye actually… 4yrs is not a short year… Lots of memories, lots of love i have here… My first job ! #1360 — u r my big family !!


#Farewell #1360 #7E #7Eleven #JalanPahlawan

Menanti ayahnda menjemput pulang..

Menikmati hari² terakhir sebagai seorg pekerja 7E — hard to say goodbye…

4yrs, we’re just like family — big² family… Oihhh sedih !

Kaki ini bakal melangkah ke arah yg digerakkan Maha Pencipta..


Mudah²an pilihan kali ini akan ada perubahan dalam hidup..


Mungkin sekarang masa terbaik… Terima Kasih ayah, mak “kurung” anaknda selama 23tahun sebelum “dibebaskan” jauh dari pengawasan mak, ayah…
Sekarang fahamlah anaknda kenapa mak dan ayah “kurung” anaknda…

Supaya anaknda faham perangai manusiawi, faham keadaan dunia, faham keadaan tipu-helah manusiawi sebelum anaknda menjalani hidup sendirian…

Doa dan restu anaknda mohon dari mak dan ayah supaya anaknda jadi manusiawi yang memberi kebanggaan kepada mak ayah walaupun anaknda tak pernah menggenggam sebarang diploma mahupun ijazah…


#MasaDepanOhMasaDepan
#RestuAyahBonda
#PilihanHidup
#Dugaan
#Impian
#Kenyataan
#Survive

*Semenjak layan buku² #LejenPress ni, vocab sastera aku mcm ala² A Samad Said pulak.. (╯3╰)

pAyung shelpiesh satu !!


#TB
#yesterday
#PekDeksenKateKoooo
#shelfiesh
#teghobek
#IsMeThatULookingFor
#Chewaaahhh
#FotorUs
#Sketch

Muke hepi dah dapat g jengjalan…jadi..maghi kite pulang ~~~~



•nanti nak g jalan jejauh lak…krabi ke..bhahahaha *impian*

#PekDeksenKateKoooo
#familyvacation
#Piknik
#AboiandInatakada
#JengJalan

Belanja shelpiesshhh satu…hahaha

MUke suci je dapat jengjalan…..bhahahahaha


kualiti gamba teruk banyak…bkn sikit…hahahaha biasela hp murah….
#PD
#Piknik
#PekDeksenKateKoooo

Belanje diri sendiri…hohoho
•ty hapis belanje haku…..hahaha
#orangbelanja
#magnumgold
#forpleasureseekers
#rcnocrop

Lama kesayangan beta ni terperuk dlm bilik beta …jadi harini beta sediakan rumah baru untuk kesayangan beta ni…..


•hidup dengan bahagia ye kesayangan ….

*akibat minum wonda kooopuuiii pukul 5.. Pukul 7 effect xtido die…adehhhh
#InstaMagAndroid #mycinta #hidupdenganbahagia #kesayangan #morningglory